16 octombrie 2018, 12:10 Realitatea moldovenească views 9914
Președintele Turciei va efectua o vizită în R.Moldova
16 octombrie 2018, 12:10 Realitatea moldovenească views 9914

Președintele Turciei va efectua o vizită în R.Moldova

Președintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan, va efectua o vizită în Republica Moldova în perioada 17–18 octombrie curent.

La Chișinău, Președintele Turciei va avea o întrevedere cu șeful statului Igor Dodon. Totodată, Direcţia comunicare și protocol a Guvernului a anunțat că Recep Tayyip Erdoğan se va întîlni și cu Premierul Pavel Filip. Deocamdată, nu se cunoaște cu cine urmează să mai discute la Chișinău Președintele Turciei, întrucât programul exact al vizitei va fi anunțat de Președinția Republicii Moldova mai tîrziu.

Președintele Turciei va merge și în UTA Găgăuzia, acolo unde ar urma să fie inaugurate mai multe obiective sociale.

Presa de la Chișinău a scris anterior că în timpul vizitei lui Recep Tayyip Erdoğan, va fi inaugurată clădirea Președinției Republicii Moldova, reparația căreia a fost finanțată integral de Turcia.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

Turcia , președinte , vizita oficiala

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1431-1433
Populația:
803 locuitori

Tuzara este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Novaci, Tuzara și Seliştea Nouă. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Călărași și la 54 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 803 oameni. Satul Tuzara a fost menționat documentar în anul 1431-1433.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.