12 octombrie 2018, 14:15 Realitatea moldovenească views 11666
Mai multe maşini au explodat din cauza instalaţiilor de gaz
12 octombrie 2018, 14:15 Realitatea moldovenească views 11666

Mai multe maşini au explodat din cauza instalaţiilor de gaz

În ultima perioadă mai multe maşini au explodat din cauza instalaţiilor de gaz. Cel mai recent caz a avut loc pe 28 septembrie. Atunci o persoană a ars într-un automobil parcat în curtea unui bloc de pe strada Alba-Iulia din sectorul Buiucani al Capitalei. În urma intervenției, salvatorii au depistat în maşină corpul carbonizat al bărbatului.

În data de 20 septembrie pe strada Albişoara din Capitală o maşină de taxi a explodat în timp ce şoferul făcea plinul la o staţie de alimentare. În urma incidentului, alte trei vehicule au fost deteriorate. Angajatul benzinăriei spunea atunci că deflagraţia a avut loc, cel m ai probabil, din cauza unei defecţiuni la instalaţia de gaz.

Un alt taxi a fost cuprins de flăcări în 30 august. Incidentul s-a produs pe strada Cuza Vodă din Capitală. Mașina era parcată pe marginea drumului în momentul în care a luat foc. Pompierii au reușit să înlăture la timp butelia cu gaz de la care se alimenta autoturismul, astfel că au evitat o posibilă explozie. Doar partea din față a automobilului a ars. Nimeni nu a avut de suferit.

Iar la 31 mai o altă maşină a luat foc în timp ce se deplasa pe strada Petricani. Flăcările s-au extins cu repeziciune şi au distrus habitaclul vehiculului. În maşină se afla doar şoferul şi nimeni nu a fost rănit.

Potrivit proprietarului, autoturismul era alimentat cu gaz, dar, din fericire, butelia era goală.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

explozie , gaz , automobil

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1637
Populația:
2287 locuitori

Ciocîlteni este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Ciocîlteni, Fedoreuca și Clișova Nouă. Localitatea se află la distanța de 22 km de oraşul Orhei şi la 67 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2287 de oameni. Satul Ciocîlteni a fost menționat documentar în anul 1637.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.