Arată noutățile începînd cu...

eye 7771 Vizualizări

Ziua ușilor deschise la Parlament


Parlamentul organizează vineri, 14 septembrie, Ziua ușilor deschise. Legislativul menționează într-un comunicat de presă că evenimentul se înscrie în șirul acțiunilor dedicate Zilei Internaționale a Democrației, marcate la 15 septembrie.

Începând cu ora 13.00, vor fi organizate tururi ghidate ale clădirii Parlamentului. Intrarea se va face în baza unui act de identitate din jumătate în jumătate de oră, cu înscriere prealabilă.

În această zi, vizitatorii legislativului vor putea vedea expoziția celor 12 instituții care raportează Parlamentului. La standurile informative, oamenii vor afla despre activitatea instituțiilor publice și modul în care pot participa la luarea deciziilor.

În premieră, în Parlament, va fi amenajată o zonă de joacă pentru copii. Aici micii vizitatori vor desena, face puzzle și vor participa la concursuri cu premii.

Toți cei interesați vor putea afla cum să întocmească corect o petiție și vor putea lăsa mesaje pentru deputați.

Cuvinte cheie:

parlament , Ziua ușilor deschise

Localităţile Moldovei şi diasporei

Vinogradnoe

Statut:
Sat
Prima atestare:
1932
Populația:
976 locuitori

Vinogradnoe este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Vinogradnoe alcătuia 976 de oameni în anul 2004. Satul Vinogradnoe a fost înființat în anul 1932.

Citeşte mai departe