Arată noutățile începînd cu...

eye 8037 Vizualizări

Ziua ușilor deschise la Parlament


Parlamentul organizează vineri, 14 septembrie, Ziua ușilor deschise. Legislativul menționează într-un comunicat de presă că evenimentul se înscrie în șirul acțiunilor dedicate Zilei Internaționale a Democrației, marcate la 15 septembrie.

Începând cu ora 13.00, vor fi organizate tururi ghidate ale clădirii Parlamentului. Intrarea se va face în baza unui act de identitate din jumătate în jumătate de oră, cu înscriere prealabilă.

În această zi, vizitatorii legislativului vor putea vedea expoziția celor 12 instituții care raportează Parlamentului. La standurile informative, oamenii vor afla despre activitatea instituțiilor publice și modul în care pot participa la luarea deciziilor.

În premieră, în Parlament, va fi amenajată o zonă de joacă pentru copii. Aici micii vizitatori vor desena, face puzzle și vor participa la concursuri cu premii.

Toți cei interesați vor putea afla cum să întocmească corect o petiție și vor putea lăsa mesaje pentru deputați.

Cuvinte cheie:

parlament , Ziua ușilor deschise

Localităţile Moldovei şi diasporei

Cotovca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
230 locuitori

Cotovca este un sat din cadrul comunei Carmanova din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Cotovca alcătuia 230 de oameni în anul 2001. Satul Cotovca a fost întemeiat în anul 1924.

Citeşte mai departe