17 iulie 2018, 17:21 Realitatea moldovenească views 4040
Tot mai mulţi fermieri procură combinele Rostselmash (Foto, Video)
17 iulie 2018, 17:21 Realitatea moldovenească views 4040

Tot mai mulţi fermieri procură combinele Rostselmash (Foto, Video)

Nu este o noutate că cele mai bune combine se găsesc la Rostselmash.

O spun clienţii fideli, care au în dotare astfel de utilaje agricole, care fac adevărate minuni pe cîmpuri.

Grigore Pretuleac, un fermier din comuna Soltănești, raionul Nisporeni, spune că şi-a cumpărat la sfîrşitul lunii trecute o combinăde model Nova 340, fără a bănui că va încheia lucrările de treierat grînele atît de rapid şi calitativ.

"Pe parcursul a zece zile de cînd am început a treiera grînele, combina este într-o stare foarte bună. Am cumpărat-o nouă, iar față de alte combine îmi pare că arată mult mai bine. Nu avem pînă la moment nicio problemă, lucrează „ca ceasu". Nu putem spune nimic de rău despre combina procurată și sperăm ca în viitor să nu avem probleme cu ea", a spus fericit fermierul.

Combinele NOVA de la Rostselmash reprezintă combinaţia perfectă între eficienţă, preţ rezonabil şi costuri reduse de operare, ceea ce este defapt soluția ideală pentru fermierii mici.

Compacte şi extrem de manevrabile, aceste tipuri de combine sunt indispensabile pentru treieratul pe terenuri mici, cu un contur complex. Designul modern si configurația rațională a elementelor componente asigură performanţă înaltă şi echilibrul preţ /calitate.

Fondată în 1929, Rostselmash a început să-i bucure pe agricultorii moldoveni din anul 2003, cele mai populare fiind combinele care se bucură de succes şi pînă în prezent.

Timp de 15 ani, în ţara noastră au fost vîndute peste 700 de combine Rostselmash şi asta datorită raportului preţ-calitate nemaiîntîlnit în altă parte.

Combinele Rostselmash corespund tuturor cerințelor fermierilor de astazi: sînt moderne, comode, ușoare la exploatare, rezistente şi au o garanție de doi ani.

Întreprinderea ATC-Agrotehcomerț SA este dealer oficial al companiei "Rostselmash" în Republica Moldova și România.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

fermieri , tehnica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1771
Populația:
680 locuitori

Pociumbăuţi este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Pociumbăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, care se află la distanța de 25 km de orașul Rîșcani și la 205 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 680 de oameni. Satul Pociumbăuți a fost menționat documentar în anul 1771.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.