Arată noutățile începînd cu...

eye 4800 Vizualizări

Un angajat al Inspectoratului Fiscal de Stat, reținut de procurori


Update: 13:40 - În urma descinderilor a fost reținut un Angajat al Inspectoratului Fiscal de Stat. Informația a fost confirmată de ofițerul de presă al Procuraturii Anticorupție.

10:02 - Procurorii anticorupție și ofițerii SIS efectuează în aceste momente percheziții în sediul aparatului central al Serviciului Fiscal de Stat de pe strada Constantin Tănase, 9, și în sediul Directiei generale administrare fiscală a mun. Chisinau de pe șoseaua Hîncești, 53.

Alte cîteva detalii furnizate de unele surse sînt despre faptul că o parte dintre percheziții au loc la et. 5 al sediului central al instituției în cadrul Direcției Control Fiscal, iar în dosar ar fi vizată activitatea corupțională a unei secții întregi.

Cuvinte cheie:

procuror , reținere , Serviciul Fiscal

Localităţile Moldovei şi diasporei

Alexăndreni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1837
Populația:
1476 locuitori

Alexăndreni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Heciul Vechi, Țipletești, Țiplești, Alexăndreni, Grigorești. Localitatea este situată pe malul stîng al rîului Răut, la 46 km de oraşul Sîngerei şi la 148 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1476 de oameni. Satul Alexăndreni a fost întemeiat în anul 1837.

Citeşte mai departe