Arată noutățile începînd cu...

eye 5150 Vizualizări

Un angajat al Inspectoratului Fiscal de Stat, reținut de procurori


Update: 13:40 - În urma descinderilor a fost reținut un Angajat al Inspectoratului Fiscal de Stat. Informația a fost confirmată de ofițerul de presă al Procuraturii Anticorupție.

10:02 - Procurorii anticorupție și ofițerii SIS efectuează în aceste momente percheziții în sediul aparatului central al Serviciului Fiscal de Stat de pe strada Constantin Tănase, 9, și în sediul Directiei generale administrare fiscală a mun. Chisinau de pe șoseaua Hîncești, 53.

Alte cîteva detalii furnizate de unele surse sînt despre faptul că o parte dintre percheziții au loc la et. 5 al sediului central al instituției în cadrul Direcției Control Fiscal, iar în dosar ar fi vizată activitatea corupțională a unei secții întregi.

Cuvinte cheie:

procuror , reținere , Serviciul Fiscal

Localităţile Moldovei şi diasporei

Frumuşica

Statut:
Sat
Prima atestare:
1894
Populația:
202 locuitori

Frumuşica este un sat din cadrul comunei Cazangic, raionul Leova. Localitatea Frumu;ica se află la distanța de 25 km de orașul Leova și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 202 oameni. Satul Frumușica a fost atestat documentar în anul 1894.

Citeşte mai departe