Arată noutățile începînd cu...

eye 5009 Vizualizări

Un angajat al Inspectoratului Fiscal de Stat, reținut de procurori


Update: 13:40 - În urma descinderilor a fost reținut un Angajat al Inspectoratului Fiscal de Stat. Informația a fost confirmată de ofițerul de presă al Procuraturii Anticorupție.

10:02 - Procurorii anticorupție și ofițerii SIS efectuează în aceste momente percheziții în sediul aparatului central al Serviciului Fiscal de Stat de pe strada Constantin Tănase, 9, și în sediul Directiei generale administrare fiscală a mun. Chisinau de pe șoseaua Hîncești, 53.

Alte cîteva detalii furnizate de unele surse sînt despre faptul că o parte dintre percheziții au loc la et. 5 al sediului central al instituției în cadrul Direcției Control Fiscal, iar în dosar ar fi vizată activitatea corupțională a unei secții întregi.

Cuvinte cheie:

procuror , reținere , Serviciul Fiscal

Localităţile Moldovei şi diasporei

Selişte

Statut:
Sat
Prima atestare:
1554
Populația:
298 locuitori

Selişte este un sat din cadrul comunei Cazangic, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Leova și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 298 de oameni. Satul Seliște a fost menționat documentar în anul 1554.

Citeşte mai departe