25 iunie 2018, 17:20 Realitatea moldovenească views 11226
Inspectoratul Național de Patrulare a demarat operaţiunea specială „Autobuz”
25 iunie 2018, 17:20 Realitatea moldovenească views 11226

Inspectoratul Național de Patrulare a demarat operaţiunea specială „Autobuz”

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) a demarat astăzi operaţiunea specială „Autobuz", în cadrul căreia agenţii de patrulare vor verifica autovehiculele antrenate în transportul public de călători.

Natalia Golovco, ofiţer de presă la Inspectoratul Naţional de Patrulare, a precizat că operaţiunea „Autobuz" are scopul diminuării numărului accidentelor rutiere cu implicarea autovehiculelor antrenate în transportul public de călători și depistării încălcărilor cerințelor legislației în vigoare cu privire la exploatarea transportului de pasageri.

Conform sursei citate, operațiunea va dura până pe data de 6 iulie.

Ofiţerul de la INP a menţionat că astăzi, pe traseul R28 M3-Comrat, inspectorii de patrulare verifică automobilele din trafic pentru a identifica șoferii care se eschivează de la răspunderea contravențională, în special a încălcărilor constatate prin intermediul camerelor de monitorizare a traficului rutier.

Anterior, conducerea PDM a solicitat Ministerului de Interne să asigure o mai mare transparență a campaniilor naționale și a acțiunilor tematice, pe care le organizează în trafic și să comunice pe pagina web a instituției următoarele detalii: tematica, zona și perioada desfășurării acțiunii, astfel încât să primeze caracterul de prevenire a încălcărilor, nu acela de a pândi șoferii sau a le pune capcane.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

autobuz , transport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1533
Populația:
1309 locuitori

Vărzăreştii Noi este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Vărzăreştii Noi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Călărași și la 51 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1309 oameni. Satul Vărzăreştii Noi a fost menționat documentar în anul 1533.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.