15 iunie 2018, 16:44 Realitatea moldovenească views 11700
Procuratura Anticorupție a descins la Poliția de Frontieră
15 iunie 2018, 16:44 Realitatea moldovenească views 11700

Procuratura Anticorupție a descins la Poliția de Frontieră

UPDATE 15:49 Maria Vieru, reprezentant al Procuraturii Generale: Confirmam ca au loc actiuni de ridicare de documente pe o cauza penala, pornita in luna mai 2017 pe faptul falsului in acte publice, declaratii minciunoase si denunt calomnios.

In conformitate cu prevederile Codului de procedură penală, despre actiunile respective, a fost informată in prealabil, conducerea DPF, care a asigurat suportul necesar.

UPDATE 15:13 Șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari, precizează într-o declarație pentru Deschide.MD: Nu este vorba despre percheziții, ci doar de ridicarea unui calculator în cadrul unei cauze penale despre care noi cunoaștem.

Măsura a fost efectuată de procurorii anticorupție avînd autorizația mea personală. Totul se face în colaborare cu noi!

Procurorii Anticorupție au descins la Poliția de Frontieră într-un dosar pornit pe fals în acte, spun sursele Deschide.MD. Potrivit infomațiilor preliminare ar fi vizată o angajată responsabilă de accesul al secretul de stat. Vom reveni cu detalii.

14.44 Procurorii Anticorupție au descins la Poliția de Frontieră într-un dosar pornit pe fals în acte, spun susrele Deschide.MD.

Sursa: deschide.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1470
Populația:
824 locuitori

Mîrzeşti este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mîrzeşti și Mîrzaci. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Orhei și la 77 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 824 de oameni. Satul Mîrzești a fost menționat documentar în anul 1470.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.