18 mai 2018, 15:00 Realitatea moldovenească views 13741
Ostalep: Nivelul meu de credință în aceste structuri este zero
18 mai 2018, 15:00 Realitatea moldovenească views 13741

Ostalep: Nivelul meu de credință în aceste structuri este zero

Nivelul meu de credință în aceste structuri este zero

Directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice și de Securitate, fostul viceministru al Afacerilor Externe al Moldovei Valeriu Ostalep, citat de Noi.md, a scris în rețelele sociale ce crede despre construcțiile ilegale și distrugerea parcurilor și a capitalei în ansamblu.

„Tot ce a fost pînă acum mi-a dovedit că Primăria și instanțele sînt doar un instrument pentru legalizarea distrugerii nelimitate a orașului. Nivelul meu de credință în aceste structuri este zero. M-am adresat cu documente juridice, legale. Zero. Este greșit ca Primăria să nu fie un aliat al orășenilor, ci inamic. Nu cred pe nimeni și în nimic din această structură de astăzi. E doar un perete. Nu ai cu cine vorbi. De aceea, în mod obiectiv nu pot ignora volumul contactelor directe cu oamenii desfășurate de către Ion Ceban. Știu ce înseamnă să asculți indignarea și problemele oamenilor. Și aceasta este forma cea mai complicată a campaniei. Faptul că a ales comunicarea directă ca bază îmi trezește respectul", a remarcat Ostalep.

„Nu știu cine va cîștiga. Dar pentru mine, mai presus de toate, șansele de a sparge acest zid (sistemul de astăzi de la Primărie) dintre oameni și bunul simț le are Ion Ceban. Dacă el va cîștiga, sper că nu va uita tot ceea ce a ascultat și, în special, va opri distrugerea parcurilor, toate aceste proiecte ilegale de construcție, iar dezvoltarea orașului va depinde de interesele locuitorilor. Pentru a face acest lucru, el are toate calitățile", a afirmat fostul viceministru, dorindu-i succese la alegeri lui Ion Ceban.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Valeriu Ostalep , primaria , alegeri , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1861
Populația:
38 locuitori

Leordoaia este un sat din cadrul comunei Hîrceşti, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Ungheni și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 38 de oameni. Satul Leordoaia a fost menționat documentar în anul 1861.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.