17 mai 2018, 10:30 Realitatea moldovenească views 8899
Renato Usatîi promite că pleacă din politică
17 mai 2018, 10:30 Realitatea moldovenească views 8899

Renato Usatîi promite că pleacă din politică

Dacă reprezentanții Partidului Politic Partidul Nostru pierd alegerile din Bălți, liderul formațiunii, Renato Usatîi, va pleca din politica moldovenească. Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari" de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

Liderul PPPN susține că actualmente ratingul formațiunii politice pe care o conduce este cu mult mai mare decât al altor partide și dacă va pierde alegerile, înseamnă că scrutinul nu a fost unul corect. De asemenea, Renato Usatîi consideră că la momentul actual candidatul Nicolai Grigorișin are mari șanse să câștige din primul tur alegerile noi din municipiul Bălți. Aceasta dacă va fi lăsat până la urmă în cursa electorală. Renato Usatîi nu exclude că acesta ar putea fi exclus pe ultima sută de metri din campania electorală.

În ceea ce privește scrutinul din capitală, Renato Usatîi îndeamnă locuitorii Chișinăului să voteze pentru oricine dintre candidați cu excepția celor ai Partidului Socialiștilor și Partidului Democrat.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

Renato Usatii , politica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1979
Populația:
1011 locuitori

Mălăieştii Noi este un sat din cadrul comunei Bălăbăneşti, raionul Criuleni. Satul are o suprafaţă de circa 0.42 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 3.20 km. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Criuleni și la 35 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1011 oameni. Satul Mălăieştii Noi a fost întemeiat în anul 1979.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.