Arată noutățile începînd cu...

eye 5762 Vizualizări

Tarifele la roaming între Moldova și România ar putea fi eliminate


Eliminarea tarifelor la roaming între Republica Moldova – România, discutată de Pavel Filip cu ministrul român al Economei, Dănuț Andrușca, aflat în vizită în Moldova.

Inițiativa de eliminare a tarifelor la roaming urmează să fie discutată în cadrul următoarei ședințe comune a Executivelor de la Chișinău și București.

„Astfel oamenii ar simți mesaje clare de apropiere", a spus Pavel Filip.

Totodată au fost examinate, evoluțiile în implementarea proiectelor de interconectare energetică Republica Moldova-România.

Filip a menționat că țara noastră a preluat experiența reușită a statului vecin în realizarea programului „Prima Casă" și în introducerea tichetelor de masă, iar ministrul Dănuț Andrușca a asigurat de tot sprijinul și pe viitor.

Cuvinte cheie:

Romania , roaming , tarife

Localităţile Moldovei şi diasporei

Vasilcău

Statut:
Sat
Prima atestare:
1448
Populația:
2522 locuitori

Vasilcău este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vasilcău, Ruslanovca și Inundeni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Soroca și la 156 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2522 de oameni. Satul Vasilcău a fost menționat documentar în anul 1448.

Citeşte mai departe