25 martie 2018, 12:00 Realitatea moldovenească views 12476
Ajutoare materiale în ajunul Sărbătorilor de Paști pentru mai mulți chișinăueni
25 martie 2018, 12:00 Realitatea moldovenească views 12476

Ajutoare materiale în ajunul Sărbătorilor de Paști pentru mai mulți chișinăueni

Mai multe categorii de persoane vor beneficia de ajutoare materiale din partea administraţiei publice locale, în preajma sărbătorilor de Paşti, informează Primăria Chişinău.

Potrivit municipalităţii, categoriile de beneficiari au fost stabilite de către membrii Comisiei de stabilire şi acordare a ajutorului material.

Astfel, de ajutoare în sumă de 350 de lei vor beneficia 900 de persoane cu deficienţe de vedere, membri ai Asociaţia Nevăzătorilor din Moldova, dar și 939 de persoane cu deficienţe de auz, membri ai Asociaţiei Surzilor din Republica Moldova.

Iar cîte 500 de lei vor primi peste două mii de persoane în etate singuratice, beneficiari ai Serviciului de îngrijire socială la domiciliu din cadrul Direcţiei generale asistenţă socială şi sănătate.

De asemenea, Primăria va acorda ajutoare în sumă de la 500 la trei mii de lei pentru 203 persoane defavorizate, care au depus cereri în acest sens.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

ajutor material , Paste

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1634
Populația:
1862 locuitori

Sauca este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Sauca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 21 km de orașul Ocnița și la 184 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1862 de oameni. Prima atestare documentară a satului Sauca datează din anul 1634.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.