12 februarie 2018, 12:40 Realitatea moldovenească views 13252
Certificate de înmatriculare a vehiculelor de model nou
12 februarie 2018, 12:40 Realitatea moldovenească views 13252

Certificate de înmatriculare a vehiculelor de model nou

Agenția Servicii Publice va elibera, începînd cu 1 martie, certificate de înmatriculare a vehiculelor de model nou: VP2017, iar din 26 februarie va elibera certificate de înmatriculare provizorii de model nou. Astfel certificatele se aduc în conformitate cu prevederile Directivei Consiliului Uniunii Europene privind documentele de înmatriculare pentru vehicule.

În baza cererilor depuse pînă la data de 24 februarie inclusiv, vor fi eliberate certificate de înmatriculare de model vechi: VP2015. Certificatele de înmatriculare solicitate pînă la 24 februarie vor fi perfectate pînă în ziua de 28 a lunii curente inclusiv.

Agenția Servicii Publice atenționează cetățenii că, în contextul modificărilor operate, între 26 ‑ 28 februarie va fi sistată recepționarea comenzilor pentru serviciile de eliberare a certificatului de înmatriculare în regim de urgență, 6, 24 ore și trei zile lucrătoare. Certificatele de înmatriculare şi certificatele de înmatriculare provizorii pentru vehicule, eliberate anterior, rămân valabile pînă la expirarea termenului de valabilitate. Prețul noilor documente rămâne neschimbat.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

certificat , transport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
1712 locuitori

Baccealia este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Baccealia și Tricolici. Localitatea se află la distanța de 14 km de oraşul Căuşeni şi la 74 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1712 oameni. Satul Baccealia a fost menționat documentar în secolul al XVIII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.