29 iulie 2017, 11:00 Realitatea moldovenească views 25993
Fiul procurorului Rusiei și oameni de afaceri ruși - blocați pe Aeroportul Chișinău
29 iulie 2017, 11:00 Realitatea moldovenească views 25993

Fiul procurorului Rusiei și oameni de afaceri ruși - blocați pe Aeroportul Chișinău

Autoritățile din Chișinău n-au permis decolarea unui avion privat rusesc, la bordul căruia se afla grup de oameni de afaceri ruși și patru reprezentanți din serviciul protocol al vicepremierului FR, Dmitri Rogozin,.

Despre aceasta anunanunță presa rusă cu referire la surse din aparatul guvernului din F. Rusă, citează NOI.md

Din aceleași motive, pe aeroportul din Chișinău „este blocat și avionul fiului procurorului general Iurie Ciaca: „Din cîte cunosc, din același motiv nu poate decola de pe aeroportul moldovean nici avionul fiului procurorului general, omul de afaceri Iurie Ciaica, care a venit la Chișinău pentru a negocia niște afaceri".

Precizam, Vicepremierul rus, Dmitrii Rogozin, nu a mai ajuns la data de 28 iulie la Chişinău. Cursa aeriană la bordul căreia se afla acesta a făcut cale întoarsă după ce Romînia nu a permis survolarea spaţiului său aerian.

Anterior, autoritățile de la Chișinău au refuzat să-i acorde lui Dmitri Rogozin permisiunea de a veni la Chişinău şi Tiraspol la bordul unei aeronave a Forţelor Aeriene Militare ale Rusiei.

Acum două zile, la fel a fost interzis accesul în Moldova pentru mai multi artisți și un deputat din Rusia.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

aeroport , Chisinau , interdicţie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1805
Populația:
36 locuitori

Ceroborta este un sat din cadrul comunei Cruzeşti, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 8 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 36 de oameni. Satul Ceroborta a fost menționat documentar în anul 1805.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.