11 iulie 2017, 09:40 Realitatea moldovenească views 3817
Programul social pentru susţinerea eminenţilor
11 iulie 2017, 09:40 Realitatea moldovenească views 3817

Programul social pentru susţinerea eminenţilor

Universitatea de Stat din Moldova lansează programul "Bursa de Excelenţă", conceput în vederea susţinerii absolvenţilor de liceu care au obţinut rezultate excelente la olimpiadele internaţionale şi naţionale sau la alte competiţii prestigioase.

Programul este destinat candidaţilor la studii în domeniile matematică, fizică, informatică, chimie şi biologie. Pentru locul întîi la olimpiada republicană candidaţii vor primi 1,5 mii de lei, pentru olimpiada internaţională - 2,5 mii de lei, iar pentru participare la concursuri internaţionale - pînă la 3 mii de lei.

De asemenea, cîştigătorii vor beneficia de cazare gratuită în cămine pe tot parcursul anului şi bursă pentru toată perioada de studii la USM, cu confirmarea rezultatelor excelente în timpul sesiunilor.

Sursa: infotag.md

Cuvinte cheie:

program , universitatea , studenţi

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1903
Populația:
69 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Scumpia, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Fălești și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 69 de oameni. Satul Nicolaevca a fost înființat în anul 1903.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.