22 iunie 2017, 15:45 Realitatea moldovenească views 5255
Oră informativă pentru deţinuţii Penitenciarului nr.15-Cricova (Foto)
22 iunie 2017, 15:45 Realitatea moldovenească views 5255

Oră informativă pentru deţinuţii Penitenciarului nr.15-Cricova (Foto)

Un grup de deţinuţi din custodia Penitenciarului nr.15-Cricova au asistat ieri, 21 iunie 2017, la o oră informativă cu genericul „Angajarea în cîmpul muncii, planuri şi perspective".

Ora informativă a fost moderată de reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi ai unui Birou de probaţiune din municipiul Chişinău.

În cadrul acestei activităţi au fost discutate subiecte precum: situaţia de pe piaţa muncii, posibilitatea beneficierii de cursuri de calificare, recalificare sau perfecţionare dar şi antrenarea la lucrări publice remunerate.

Astfel de şedinţe au drept scop pregătirea deţinuţilor care se eliberează din detenţie pentru viaţa de la libertate, în vederea informării acestora referitor la serviciile prestate de instituţiile care oferă susţinere în soluţionarea problemelor sociale.

Menţionăm că, toate instituţiile de detenţie din ţară colaborează cu Agenţiile Teritoriale de Ocupare a Forţei de Muncă care participă activ în cadrul programului de pregătire pentru eliberare a deţinuţilor.

Cuvinte cheie:

Penitenciar , Cricova , informatia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
388 locuitori

Poiana este un sat din cadrul comunei Boghenii Noi din raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Ungheni și la 85 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 388 de oameni. Satul Poiana a fost întemeiat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.