30 decembrie 2016, 11:25 Realitatea moldovenească views 4779
Indemnizaţii unice la procurarea spaţiului locativ
30 decembrie 2016, 11:25 Realitatea moldovenească views 4779

Indemnizaţii unice la procurarea spaţiului locativ

Ministerul Finanţelor va aloca 2,2 milioane de lei în vederea acordării indemnizaţiilor unice pentru reparaţia, construcţia sau procurarea spaţiului locativ de către unele categorii de cetăţeni.

Este vorba despre participanţii la acţiunile de luptă pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova, participanţii la luptele din Afganistan, victimele reabilitate ale represiunilor politice, transmite IPN cu referire la o decizie aprobată de Guvern.

Mijloacele vor direcţionate către consiliile din 12 raioane, municipiul Bălţi şi către Consiliul Executiv al UTA Găgăuzia pentru a fi repartizate la 50 de beneficiari.

Îndemnizaţiile sunt pentru cei care nu au accesat credite preferenţiale în scopul nominalizat şi nu au fost asiguraţi cu spaţiu locativ de către stat, nici nu deţin garanţii ale autorităţilor publice locale privind asigurare cu spaţiu locativ.

Sursa: deschide.md

Cuvinte cheie:

locuință , procurare , indemnizatii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1546
Populația:
612 locuitori

Blindeşti este un sat din cadrul comunei Sculeni, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ungheni și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 612 oameni. Satul Blindești a fost menționat documentar în anul 1546.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.