12 noiembrie 2016, 12:35 Realitatea moldovenească views 5990
Studenții care vor absenta de la ore pe 14 noiembrie, nu vor avea de suferit
12 noiembrie 2016, 12:35 Realitatea moldovenească views 5990

Studenții care vor absenta de la ore pe 14 noiembrie, nu vor avea de suferit

Într-un asigurarea dreptului de vot a studenților care trebuie să meargă la secția de votare unde este domiciliat, unii rectori au luat decizia de a permite acestora și să absenteze de la ore pe data de 14 noiembrie.

Despre aceasta a anunțat președinta Comisiei Electorale Centrale, Alina Russu, fără a specifica despre ce instituții anume este vorba.

Potrivit ei, decizia este una de apreciat în condițiile în care unii studenți sînt nevoiți să meargă sute de km ca să ajungă în localitatea unde trebuie să-și exercite dreptul de vot.

Precizăm pe data de 13 noiembrie în Republica Moldova vor avea loc alegerile prezidențiale. Cei doi pretendenți la funcția de președinte sînt liderul PSRM, Igor Dodon și liderul PAS, Maia Sandu.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

studenţi , alegeri , votare , CEC

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
1712 locuitori

Baccealia este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Baccealia și Tricolici. Localitatea se află la distanța de 14 km de oraşul Căuşeni şi la 74 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1712 oameni. Satul Baccealia a fost menționat documentar în secolul al XVIII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.