22 septembrie 2016, 10:45 Realitatea moldovenească views 4228
Vrem să ne facem auziți! (Video)
22 septembrie 2016, 10:45 Realitatea moldovenească views 4228

Vrem să ne facem auziți! (Video)

Comisia Electorală Centrală a lansat un nou spot video motivațional în cadrul campaniei de informare pentru alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova din 30 octombrie. De această dată, eroii spotului sînt cetățenii Republicii Moldova de diferite naționalități, mesajul principal fiind: Indiferent de limba pe care o vorbim, noi vrem să ne facem auziți!

Anterior, în cadrul campaniei „Votul meu, Vocea mea", CEC a realizat un spot video dedicat tinerilor care au împlinit vîrsta de 18 ani recent, fiind îndemnați să participe pentru prima dată la votare.

Spotul este finanțat din sursele „Programului pentru îmbunătățirea democrației în Moldova prin suport parlamentar și electoral", implementat de către PNUD Moldova și finanțat de către Guvernul Suediei și Guvernul Norvegiei.

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

video , CEC , alegeri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1529
Populația:
224 locuitori

Grimeşti este un sat din cadrul comunei Bogdăneşti, raionul Briceni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 224 de oameni. Prima atestare documentară a satului Grimeşti, cu numele Grămeşti, din ţinutul Hotin, datează din aprilie 1529.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.