27 iulie 2016, 12:46 Realitatea moldovenească views 3787
Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului a fost respinsă
27 iulie 2016, 12:46 Realitatea moldovenească views 3787

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului a fost respinsă

Pavel Filip rămîne prim-ministrul Republicii Moldova.

Deputații au respins astăzi moțiunea de cenzură depusă împotriva cabinetului de miniștri de partidele opoziției, notează NOI.md.

Astfel, pentru demisia executivului s-au pronunțat 30 de deputați, număr insuficient de voturi pentru ca moțiunea să treacă. Printre cei care au votat pentru demisie s-au regăsit socialiști, comuniști și liberal-democrați.

În timp ce premierul Pavel Filip și echipa sa au fost acuzați de distrugerea economiei naționale și sărăcirea poporului, democratul a învinuit partidele de opoziție că urmăresc destabilizarea țării și generarea unei noi crize politice.

Pentru ca moțiunea de cenzură să fie aprobată de Parlament erau necesare 51 de voturi.

La ședința de astăzi, Legislativul urmează să mai examineze două moțiuni simple asupra activității ministrului Dezvoltării Regionale, Vasile Bîtcă, și a vicepremierului pe probleme sociale, Gheorghe Brega.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

guvern , prim-ministru , Pavel Filip

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1607
Populația:
673 locuitori

Codru este un sat din cadrul comunei Mîndreşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 15 km de oraşul Teleneşti şi la 102 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 673 de oameni. Satul Codru a fost menționat documentar în anul 1607.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.