28 iunie 2016, 14:15 Realitatea moldovenească views 5567
Declaraţiile fostului angajat CNA, vor fi investigate de Procuratura Anticorupţie
28 iunie 2016, 14:15 Realitatea moldovenească views 5567

Declaraţiile fostului angajat CNA, vor fi investigate de Procuratura Anticorupţie

Procuratura Anticorupţie a luat act de declaraţiile făcute ieri, în cadrul unei emisiuni televizate, de către fostul şef-adjunct al Serviciului prevenire şi combatere a spălării banilor din cadrul CNA, Mihail Gofman, vizînd schema de fraudare a sistemului bancar din Republica Moldova.

În cadrul investigațiilor efectuate în dosarul fraudelor din sistemul bancar, Procuratura Anticorupţie a dispus citarea, pentru data de 5 iulie 2016, ora 09.30, a fostului angajat CNA pentru a fi audiat în conformitate cu prevederile legale.

De notat că investigarea cazului fraudelor din sectorul financiar-bancar constituie o prioritate pentru activitatea Procuraturii Anticorupţie la această etapă şi vor fi luate în calcul toate informaţiile care vor pemite sporirea eficienței investigațiilor şi asigurarea recuperării prejudiciilor aduse intereselor publice şi private.

Potrivit procuraturii, investigarea cazului fraudelor din sectorul financiar-bancar constituie o prioritate pentru activitatea Procuraturii Anticorupţie la această etapă şi vor fi luate în calcul toate informaţiile care vor pemite sporirea eficienței investigațiilor şi asigurarea recuperării prejudiciilor aduse intereselor publice şi private.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

CNA , procuratura , declarație

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1629
Populația:
720 locuitori

Băcşeni este un sat din cadrul comunei Boldureşti, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Nisporeni și la 96 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 720 de oameni. Satul Băcșeni a fost menționat documentar în anul 1629.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.