01 martie 2016, 15:47 Realitatea moldovenească views 7597
Poșta Moldovei a decorat post-terminalele cu mărțișoare (Foto)
01 martie 2016, 15:47 Realitatea moldovenească views 7597

Poșta Moldovei a decorat post-terminalele cu mărțișoare (Foto)

Venirea primăverii este un frumos prilej de a pune în valoare tradițiile strămoșești. Cu această ocazie, Poșta Moldovei a decorat Post-terminalele cu mărțișoare, notează ZUGO.

Începând cu 1 martie, cei care își vor ridica coletele se vor putea bucura de aceste mici simboluri ale primăverii care țin la datinile românești.

De menționat că, datorită serviciului oferit de post-terminale, clienții Poșta Moldovei își pot lua coletul la orice oră fără a mai sta în așteptare. Pentru a beneficia de un asemenea serviciu, clientul trebuie să se înregistreze pe pagina oficială a instituției – www.pt.md, primind astfel un ID unic.

După această procedură, beneficiarul este înștiințat prin intermediul unui sms sau email despre venirea coletului, dar și adresa Post-terminalului. Tot atunci, clientului i se oferă un cod secret al tranzacției care îi permite să-și ia pachetul.

La ridicarea trimiterii de la Post-terminal, clientul nu are decât să introducă numărul de telefon, apoi PIN codul sau să scaneze QR cod-ul trimiterii. Dacă toate condițiile sunt respectate, ușa celulei de la Post-terminal se deschide.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

sarbatoare , Martisor , posta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769-1774
Populația:
3415 locuitori

Pîrîta este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Pîrîta este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Dubăsari și la 18 km de Chișinău. Satul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3415 oameni. Pîrîta a fost menționat documentar între anii 1769-1774.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.