13 ianuarie 2016, 13:46 Realitatea moldovenească views 5298
Vlad Plahotniuc este candidatul PD la funcția de prim-ministru
13 ianuarie 2016, 13:46 Realitatea moldovenească views 5298

Vlad Plahotniuc este candidatul PD la funcția de prim-ministru

Democrații vor înainta candidatura lui Vlad Plahotniuc la funcția de prim-ministru. Despre acest lucru a anunțat democratul Vasile Bîtcă, în timpul manifestației din scuarul Teatrului de Operă și Balet, informează NOI.md.

„Declar cu toată fermitatea că noi, echipa PD, avem mult prea mult de cîtigat atunci cînd acest candidat, domnul Vlad Plahotniuc, care vi fi desemnat în urma decretului președintelui, va susține o echipă formată din cetățenii Republicii Moldova. Vom face tot posibilul ca această țară să reînvie" , a spus Bîtcă în fața mulțimii.

În cadrul manifestației organizate de democrați a ținut un discurs și prim-vicepreședintele formațiunii, Vlad Plahotniuc.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Vlad Plahotniuc , prim-ministru , PDM

Comentarii

 (1)
  • #1 ALI Răspunde Citează selecţia
    Я в ШОКЕ!!!! Как можно этого сутенёра предлагать в премьеры??? Весь мир плюется от наших парламентских хохм!!!
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1605
Populația:
15462 locuitori

Vulcăneşti este un oraş din Republica Moldova, în componenţa Unităţii Teritoriale Autonome Găgăuzia. Amplasat în partea de sud a republicii, oraşul Vulcăneşti este situat la o distanţă de 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15462 locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1605.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.