16 august 2015, 12:40 Realitatea moldovenească views 6755
Poşta Moldovei va mări numărul angajaţilor şi va deschide oficii poştale noi
16 august 2015, 12:40 Realitatea moldovenească views 6755

Poşta Moldovei va mări numărul angajaţilor şi va deschide oficii poştale noi

Poşta Moldovei pregăteşte un şir de măsuri pentru a face faţă numărului mare de beneficiari de prestaţii sociale odată cu transferarea lor de la Banca de Economii şi Banca Socială, începând cu 1 septembrie, informează IPN.

Întreprinderea şi-a perfecţionat sistemul de încasări de plăţi, o tranzacţie durând 1 minut, faţă de 3 minute anterior, şi urmează să mărească numărul de angajaţi în oficiile poştale.

La fel, se negociază cu companiile autohtone procurarea sau luarea spaţiilor în locaţiune pentru deschiderea a 10 agenţii poştale noi în municipiile Chişinău şi Bălţi.

Potrivit întreprinderii, din 1 septembrie „Poşta Moldovei" va deservi estimativ 150 de mii de beneficiari.

Din momentul în care banii vor fi transferaţi în conturile sale de către Casa Naţională de Asigurări Sociale, beneficiarii vor avea timp să-şi ridice prestaţiile până la sfârşitul lunii.

În cazul în care un beneficiar nu şi-a ridicat banii de pe cardul Băncii de Economii până pe data de 26 august, automat suma va fi transferată la Poşta Moldovei.

Beneficiarii care nu şi-au ridicat banii timp de mai multe luni de pe card vor putea să solicite întreaga sumă de la Poşta Moldovei.

Sursa: jurnal.md

Cuvinte cheie:

posta , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1791
Populația:
9551 locuitori

Copceac este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Copceac este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 57 km de municipiul Comrat și la 164 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 9551 de oameni. Satul Copceac a fost întemeiat în anul 1791.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.