22 iulie 2014, 16:08 Realitatea moldovenească views 8669
Termen extins pentru şoferi
Foto: jurnaltv.md
22 iulie 2014, 16:08 Realitatea moldovenească views 8669

Termen extins pentru şoferi

Veşti bune pentru cei care au maşini înmatriculate în străinătate. Deputaţii au votat un proiect de lege ce prevede că şoferii cu asemenea automobile nu vor mai fi nevoiți să iasă de pe teritoriul Republicii Moldova după jumătate de an. Posibilitatea de şedere a fost prelungită pînă la un an.

Temei pentru această modificare a servit faptul că în prezent şoferii sunt deja obligaţi să plătească vinieta drept taxă pentru folosirea drumurilor şi totodată conducătorii auto mai achită şi certificatul de asigurare „Cartea Verde". Proiectul a fost elaborat în vederea ajustării legislaţiei naţionale la cea europeană.

Sursa: www.jurnaltv.md

Cuvinte cheie:

automobil , Moldova , lege

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1884
Populația:
814 locuitori

Pervomaiscoe este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sergheuca și Pervomaiscoe. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Drochia și la 191 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 814 oameni. Satul Pervomaiscoe a fost menționat documentar în anul 1884.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.