Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Diaspora moldovenească

eye 1153 Vizualizări

UPDATE: Cum să ajungi în Rusia în condiții de COVID


Începînd cu 23 iunie, Moscova va ridica toate restricțiile situației de urgență. La momentul actual de acțiune a stării de urgență, persoanele străine nu pot intra pe teritoriul Rusiei cu trenul, avionul sau cu mașina.

Din cauza situației privind coronavirusul, Rusia a limitat intrarea în țară a cetățenilor străini și apatrizi, inclusiv din Moldova, din 16 martie 2020.

Cu toate acestea, ulterior, autoritățile ruse au permis anumitor categorii de cetățeni străini să intre în Rusia.

În special, pot intra cetățenii străini, care vor urmeze un tratament în organizațiile medicale rusești, precum și cei care au rude apropiate, tutori sau custozi care au nevoie de îngrijire.

Informații detaliate în acest sens sînt prezentate pe site-ul MAE al Federației Ruse, unde sînt indicate categoriile de cetățeni cărora li se permite intrarea în Federația Rusă.

Cuvinte cheie:

Rusia , coronavirus

Localităţile Moldovei şi diasporei

Pelinia

Statut:
Sat
Prima atestare:
1758
Populația:
7538 locuitori

Pelinia este un sat şi comună din raionul Drochia. Pelinia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 17 km de orașul Drochia și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 7538 de oameni. Satul Pelinia a fost menționat documentar în anul 1758.

Citeşte mai departe