Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Diaspora moldovenească

eye 2202 Vizualizări

Anunț important pentru turiștii și migranții moldoveni


Сetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Puerto Rico urmează să țină cont de următaorele.

În urma cutremurelor de pămînt din regiune, precum și a posibilității înregistrării unor replici ale acestora, autoritățile locale au anunțat planul de urgență, sugerînd populației din zonă să se pregătească pentru evacuare.

Informații actualizate cu privire la planul de acțiune local în caz de dezastre naturale pot fi accesate pe site-ul Agenției statale pentru gestionarea situațiilor de urgență și Administrare a Dezastrelor din Puerto Rico.

Se recomandă cetățenilor care doresc să călătorească în Puerto Rico să își amîne călătoria planificată. Totodată, cetățenii moldoveni aflați pe insulă, pentru securitatea lor, sînt sfătuiți să ia în calcul întreruperea aflării lor în Puerto Rico și să contacteze reprezentanții companiilor aeriene pentru schimbarea coordonatelor de zbor, să urmărească anunțurile publicate de autoritățile locale şi să urmeze recomandările și instrucțiunile acestora.

 

Cuvinte cheie:

Anunţ , turism , migranți

Localităţile Moldovei şi diasporei

Porumbeşti

Statut:
Sat
Prima atestare:
1822
Populația:
1648 locuitori

Porumbeşti este un sat şi comună din raionul Cantemir. Porumbeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cantemir și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1648 de oameni. Satul Porumbeşti a fost menționat documentar în anul 1822.

Citeşte mai departe