Mergi spre compartimentul: Diaspora moldovenească
10 ianuarie 2020, 16:30 Diaspora moldovenească views 5997
Anunț important pentru turiștii și migranții moldoveni
10 ianuarie 2020, 16:30 Diaspora moldovenească views 5997

Anunț important pentru turiștii și migranții moldoveni

Сetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Puerto Rico urmează să țină cont de următaorele.

În urma cutremurelor de pămînt din regiune, precum și a posibilității înregistrării unor replici ale acestora, autoritățile locale au anunțat planul de urgență, sugerînd populației din zonă să se pregătească pentru evacuare.

Informații actualizate cu privire la planul de acțiune local în caz de dezastre naturale pot fi accesate pe site-ul Agenției statale pentru gestionarea situațiilor de urgență și Administrare a Dezastrelor din Puerto Rico.

Se recomandă cetățenilor care doresc să călătorească în Puerto Rico să își amîne călătoria planificată. Totodată, cetățenii moldoveni aflați pe insulă, pentru securitatea lor, sînt sfătuiți să ia în calcul întreruperea aflării lor în Puerto Rico și să contacteze reprezentanții companiilor aeriene pentru schimbarea coordonatelor de zbor, să urmărească anunțurile publicate de autoritățile locale şi să urmeze recomandările și instrucțiunile acestora.

 

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

Anunţ , turism , migranți

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1529
Populația:
1722 locuitori

Dîngeni este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Dîngeni și Grinăuți. Satul Dîngeni este situat la o distanță de 10 km de orașul Ocnița, la 1,5 km de stația de cale ferată Grinăuți și la 240 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1722 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Dîngeni datează din 21 septembrie 1529.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.