Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Diaspora moldovenească

eye 2370 Vizualizări

Fosta candidată PDM la alegerile parlamentare: „Maia Sandu, felicitări”


Fosta candidată a Partidului Democrat din Moldova (PDM) la alegerile parlamentare în circumscripția 50, Olga Coptu, a felicitat-o pe Maia Sandu, contracandidata ei pe aceeași circumscripție, cu obținerea funcției de șefă a Executivului. Aceasta este de părere că: „alegerile anticipate vor prelungi agonia PDM și că vor fi cheltuiți inutil bani din bugetul de stat". Declarația a fost făcută astăzi prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

„Maia Sandu, felicitări! Este meritul unei singure femei care cu multă încăpățînare a luptat, rezistat și nu a renunțat. Felicitări pentru că ai reușit ceea ce sincer nu mai credeam că se poate întîmpla în Republica Moldova. Să redați speranță. ACUM încercați să nu dezamăgiți, vi se vor ierta multe, dar nu și faptul că ați stins ultima speranță", a scris Olga Coptu pe Facebook.

Totodată, Olga Coptu i-a îndemnat pe foștii ei colegi din Partidul Democrat (PDM) „să accepte realitatea" și pe mai mulți miniștri din Guvernul Filip să demisioneze.

„Am plecat din funcție acum un an, nu din cauza greutăților, ci din cauza managementului prost. A fost o alegere conștientă și am eliberat locul pentru alții mai buni, mai comozi.

Alegerile anticipate vor prelungi și agrava agonia PDM și vor fi cheltuiți inutil bani din bugetul de stat. Nu așteptați să vă spună cei de la Bruxelles, Moscova sau Comisia de la Veneția că am pierdut. Am avut onoarea să lucrez și să cunosc mulți oameni pregătiți în Guvernul Filip, a venit timpul să vă depuneți mandatul individual, dacă nu o face în bloc Guvernul", a scris Olga Coptu.

Olga Coptu este fosta membră PDM și anterior a ocupat funcția de șefă a Biroului Relații cu Diaspora.

Cuvinte cheie:

Maia Sandu , felicitare , diaspora

Localităţile Moldovei şi diasporei

Camenca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
1221 locuitori

Camenca este un sat şi comună din raionul Glodeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Brînzeni, Buteşti, Moleşti, și Camenca. Localitatea se afla la distanţa de 15 km de orașul Glodeni şi la 190 km de oraşul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1221 de oameni. Satul Camenca a fost menționat documentar în anul 1604.

Citeşte mai departe