Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Diaspora moldovenească

eye 11688 Vizualizări

Designerii moldoveni și-au prezentat colecțiile la Washington DC


Eveniment frumos la Washington DC. Designeri din întreaga lume și-au prezentat colecțiile de haine. La eveniment au participat și designerii din țara noastră, în frunte cu două brand-uri de renume.

Evenimentul a fost găzduit de Departamentul de Stat al SUA.

Republica Moldova s-a numărat printre cele 23 de state care au arătat că au cu ce se mîndri.

Evenimentul a fost urmat de recepția oficială cu participarea reprezentanților din mai multe state ale lumii, membri ai misiunilor diplomatice, personalități notorii din lumea modei, jurnaliști și bloggeri.

Manifestația a oferit posibilitatea promovării produselor din Moldova. Astfel, au fost expuse lucrările designerilor Georgette și @DanielRacovizza, în contextul promovării proiectului „Din Inima", susţinut inclusiv prin fonduri americane.

Cuvinte cheie:

designer , SUA

Localităţile Moldovei şi diasporei

Boghenii Noi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
585 locuitori

Boghenii Noi este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Izvoreni, Boghenii Vechi, Boghenii Noi, Mirceşti și Poiana. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Ungheni și la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 585 de oameni. Satul Boghenii Noi a fost menționat documentar în anul 1909.

Citeşte mai departe