Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Diaspora moldovenească

eye 10058 Vizualizări

Anunț important pentru moldovenii care se află pe teritoriul Croaţiei


Cetăţenii moldoveni care se află, tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Croaţiei trebuie să cunoască că începînd cu data de 11 martie 2019 au fost emise coduri portocaliu şi roşu de vînt, care va avea intensificări puternice la rafală.

Prognozele meteorologice pentru canalul Velebit, golfurile Kvarner şi Kvarnerić, nordul Dalmaţiei, indică o înrăutăţire a condiţiilor atmosferice, însoţită de vînt extrem de puternic, cu o viteză de pînă la 130 km/h, care creează probleme serioase în transportul maritim şi în furnizarea energiei electrice.

Regiunea Rijeka, coasta de vest a Istriei şi Dalmaţia mijlocie se află sub avertizare meteorologică cod portocaliu de vînt Totodată, pentru data de 12 martie 2019, regiunea Dalmaţia se află sub avertizare meteorologică cod roşu de vînt extrem de puternic, cu o viteză de pînă la 120 km/h, iar regiunea Split se află sub avertizare meteorologică cod portocaliu de vînt.

În situaţii de urgenţă, cetățenii moldovei aflați pe teritoriul Croaţiei, pot suna la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova în Croația

Cuvinte cheie:

diaspora , Croaţia , Anunţ

Localităţile Moldovei şi diasporei

Dnestrovsc

Statut:
Oraș
Prima atestare:
1963
Populația:
11100 locuitori

Dnestrovsc este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Orașul se află la o distanță de 40 km de municipiul Tiraspol și la 111 km de Chișinău. Populația orașului constituia 11100 locuitori în anul 2010. Orașul Dnestrovsc a fost întemeiat în anul 1963.

Citeşte mai departe