Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Diaspora moldovenească

eye 10389 Vizualizări

Dacă ai pierdut plăcuța cu numere de înmatriculare peste hotare


Eliberarea plăcuțelor cu numere de înmatriculare, precum și a duplicatelor acestora ține de competența Agenției Servicii Publice.

Asta trebuie să cunoască cetățenii care și-au pierdut, fie în țară, fie peste hotare, plăcuțele de înmatriculare ale automobilelor emise în R.Moldova.

Astfel, cetățeanul se poate adresa la oricare din birourile de înmatriculare din țară, prezentînd următoarele documente: cererea de confecționare a duplicatului; declarația pe propria răspundere care atestă că plăcuța nu a fost ridicată de poliție sau alte organe competente pentru anumite încălcări; copia certificatului de înmatriculare; dovada de plată pentru serviciul solicitat. Pentru acest serviciu, solicitantul achită 480 de lei și în maxim trei zile lucrătoare primește o plăcuță nouă.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Localităţile Moldovei şi diasporei

Flocoasa

Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
684 locuitori

Flocoasa este un sat din cadrul comunei Ciobalaccia, raionul Cantemir. Situat în zona Colinelor Tigheciului, satul Flocoasa se află la distanța de 25 km de orașul Cantemir şi la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 684 de oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1919.

Citeşte mai departe