Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Diaspora moldovenească

eye 9996 Vizualizări

Dacă ai pierdut plăcuța cu numere de înmatriculare peste hotare


Eliberarea plăcuțelor cu numere de înmatriculare, precum și a duplicatelor acestora ține de competența Agenției Servicii Publice.

Asta trebuie să cunoască cetățenii care și-au pierdut, fie în țară, fie peste hotare, plăcuțele de înmatriculare ale automobilelor emise în R.Moldova.

Astfel, cetățeanul se poate adresa la oricare din birourile de înmatriculare din țară, prezentînd următoarele documente: cererea de confecționare a duplicatului; declarația pe propria răspundere care atestă că plăcuța nu a fost ridicată de poliție sau alte organe competente pentru anumite încălcări; copia certificatului de înmatriculare; dovada de plată pentru serviciul solicitat. Pentru acest serviciu, solicitantul achită 480 de lei și în maxim trei zile lucrătoare primește o plăcuță nouă.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Localităţile Moldovei şi diasporei

Căpreşti

Statut:
Sat
Prima atestare:
1782
Populația:
837 locuitori

Căpreşti este un sat din cadrul comunei Prodăneşti, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 28 km de oraşul Floreşti și la 102 km de oraşul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 837 de oameni. Satul Căprești a fost menționat documentar în anul 1782.

Citeşte mai departe