Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Diaspora moldovenească

eye 12124 Vizualizări

Anunț important pentru moldovenii din Anglia


In atenția cetățenilor Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Autoritățile britanice au emis un cod galben de vreme nefavorabilă pentru majoritatea regiunilor. În zonele montane va ninge, vor fi intensificări ale vîntului îndeosebi pe creste și se vor semnala precipitaţii slabe sub formă de ninsoare sau lapoviţă, cu depunere a stratului de omăt.

Temperatura va înregistra valori negative.

Pe unele elemente ale infrastructurii de transport (poduri, viaducte, carosabil rutier), circulația să fie îngreunată.

De asemenea, este posibil ca pe unele aeroporturi să se înregistreze întîrzieri sau chiar anulări de zboruri. Se recomandă ca cetățenii să se informeze pe paginile oficiale ale companiilor de zbor/aeroporturilor despre starea zborului pe care urmeză să îl efectueze.

Cetățenii moldoveni pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Cuvinte cheie:

Marea Britanie , Anunţ

Localităţile Moldovei şi diasporei

Ghizdita

Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
8 locuitori

Ghizdita este loc.st.c.f. din comuna Fîntînița, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Drochia și la 175 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 8 oameni. Loc.st.c.f. Ghizdita a fost înființată la începutul secolului XX.

Citeşte mai departe