Mergi spre compartimentul: Diaspora moldovenească
14 iulie 2018, 11:10 Diaspora moldovenească views 12505
Patru moldoveni au fost implicaţi într-un accident rutier produs în România
14 iulie 2018, 11:10 Diaspora moldovenească views 12505

Patru moldoveni au fost implicaţi într-un accident rutier produs în România

Patru persoane, dintre care doi copii, au fost rănite, sîmbătă dimineața, 14 iulie, în Lețcani, județul Iași, după ce șoferul ar fi adormit la volan și apoi a intrat frontal într-un copac de pe marginea drumului.

Șeful UPU-SMURD, Diana Cimpoeșu, a declarat, citată de mediafax.ro, că în accident a fost implicată o familie din Republica Moldova, respectiv doi băieți de 2 și 8 ani, precum și mama și tatăl lor, ambii în vîrstă de 29 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului după ce ar fi adormit la volan.

„Copiii se aflau pe bancheta din spate, cu centurile puse. Din cîte se pare, șoferul ar fi adormit la volan și ar fi intrat frontal într-un copac de pe marginea drumului din Lețcani. La fața locului au fost trimise echipaje SMURD. Șoferul și copilul de doi ani sînt transportați la UPU Sfînta Maria, iar, mai apoi, la Sfîntul Spiridon. Celălalt copil, de 8 ani, este dus, de asemenea, la UPU Sfînta Maria, în timp ce mama sa este transportată la UPU Sfîntul Spiridon", a spus Diana Cimpoeșu.

Potrivit acesteia, șoferul acuză dureri de cap și de coloană lombară, în vreme ce soția sa este policontuzionată.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

accident , Romania

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1895
Populația:
453 locuitori

Alexandrovca este un sat din cadrul comunei Trifăneşti, raionul Floreşti. Satul este situat pe malul stîng al rîului Căinari, la distanța de 20 km de oraşul Floreşti și la 129 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 453 de oameni. Satul Alexandrovca a fost înființat în anul 1895.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.