Mergi spre compartimentul: Copiilor
05 iulie 2013, 11:15 Muzică views 15536
05 iulie 2013, 11:15 Muzică views 15536

Angelika Vee lansează o nouă piesă


 Foto: ziuaconstanta.ro

Angelika Vee, revine cu o nouă piesa, însoțită de un videoclip, reușind să atingă latura sensibilă a celor care încă mai cred în iubire. "Language of love" este o piesă de dragoste, perfectă pentru toti îndrăgostiții.

Nu este lansată în calitate de single oficial ci este o piesă dedicată tuturor fanilor care o susțin pe facebook, youtube și twitter. Această piesă vine după cîteva luni de la lansarea singleului "Cash Out" în colaborare cu DJ-ul francez Kylian Mash, piesa ce-a înregistrat un succes important pe piața francofonă, aflîndu-se pe locuri importante în topurile din Franța și Canada.

Site-ul www.moldovenii.md aduce sincere felicitări interpretei Angelika Vee și îi dorește mult succes!

Cuvinte cheie:

premiera , muzica , interpret

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
432 locuitori

Halahora de Jos este un sat din cadrul comunei Halahora de Sus, raionul Briceni. Satul se află la o distanță de 15 km de orașul Briceni, 36 km de stația de cale ferată Ocnița, 223 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 432 de oameni. Satul Halahora de Jos a fost întemeiat în secolul al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.