Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Copiilor

eye 846 Vizualizări

Cînd va avea loc prima vacanță din acest an


Ați reușit să vă plictisiți de lecții, teme pentru acasă și învățat? Știm că vi s-a făcut dor de diminețile tîrzii și lenevitul prin pat (chiar dacă mulți dintre voi își petrec orele foarte aproape de el), așa că am decis să răsfoim calendarul și să vedem cînd vor avea elevii din Moldova următoarea vacanță, scrie diez.md.

Conform structurii anului școlar 2020/2021, elaborată de Ministerul Educației, elevii vor avea în acest an patru vacanțe. Prima pe listă este vacanța de toamnă. Aceasta va începe pe 24 octombrie și va dura pînă pe 1 noiembrie, în total nouă zile. Durata anului de studii este de 33 de săptămîni în învăţămîntul primar și de 35 de săptămîni în învăţămîntul gimnazial şi liceal, repartizate pe semestre relativ egale. Pentru a vedea mai multe detalii despre calendarul școlar accesați acest link.

Cuvinte cheie:

elevi , vacanta

Localităţile Moldovei şi diasporei

Vasilievca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
185 locuitori

Vasilievca este un sat din cadrul comunei Cocieri, raionul Dubăsari. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Dubăsari și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 185 locuitori. Satul Vasilievca a fost înființat în anul 1927.

Citeşte mai departe