Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Copiilor

eye 1451 Vizualizări

Elevii au ieșit în vacanța de toamnă


Elevii din clasele primare, gimnaziale și liceale pleacă în vacanța de toamnă, care va dura nouă zile.

Astfel, astăzi este ultima zi în care elevii au mai mers la ore, aceștia urmînd să revină în sălile de clasă pe 4 noiembrie.

Perioada vacanțelor elevilor în anul de studii 2019-2020 a fost stabilită de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării în planul-cadru pentru învățămîntul primar, gimnazial și liceal.

Următoarea vacanță pentru elevi va fi cea de iarnă, care va începe la 25 decembrie și va dura 15 zile, pînă la 8 ianuarie. Pînă la sfîrșitul anului de studii, elevii vor mai avea două vacanțe: cea de primăvară, care va dura patru zile și cea de Paști, cu o perioadă de 10 zile.

Potrivit datelor Biroului Național de Statistică, în anul de studii 2018-2019, în Republica Moldova activau 1246 de instituții de învățămînt primar și secundar general, în care își făceau studiile 334 mii de elevi.

Cuvinte cheie:

elevi , vacanta

Localităţile Moldovei şi diasporei

Coroliovca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
91 locuitori

Coroliovca este un sat din cadrul comunei Sărata-Galbenă, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 61 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 91 de oameni. Satul Coroliovca a fost întemeiat în anul 1910.

Citeşte mai departe