Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Copiilor

eye 1919 Vizualizări

Ministerul Educaţiei contrazice CC privind nevaccinarea copiilor (Doc)


După ce zilele trecute, Curtea Constituţională a decis ca copiii nevaccinați împotriva rujeolei să fie interzişi într-un oarecare fel în școli și grădinițe, astăzi avocatul Fadei Nagacevschi scoate la iveală noi lucruri .

Astfel, într-un ordin al Ministerul Educației Culturii și Cercetării, scrie alb pe negru că "se acceptă admiterea copiilor nevaccinați contra rujeolei în instituțiile de învățămînt general".

Postarea a strîns imediat zeci de comentarii din partea părinţilor, care spun că este o nedreptate ca copiii lor nevaccinaţisă fie privaţi de dreptul de a învăţa aşi să fie izolaţi de societate.

Amintim că marţi, 30 octombrie, Înalta Curte a decis ca neadmiterea copiilor nevaccinați în școli și grădinițe este constituțională.

Cuvinte cheie:

Ministerul Educaţiei , vaccin , copii

Localităţile Moldovei şi diasporei

Zîrneşti

Statut:
Sat
Prima atestare:
1494
Populația:
1908 locuitori

Zîrneşti este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Zîrneşti, Paicu și Treteşti. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Cahul și la 152 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1908 oameni. Satul Zîrnești a fost menționat documentar în anul 1494.

Citeşte mai departe