Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Copiilor

eye 8971 Vizualizări

Cei mai buni elevi din țară la Limba și Literatura rusă (Doc)


În baza deciziei Consiliului Olimpic Republican la Limba și literatura rusă (limba de instruire), au fost oferite diplome și premii bănești pentru 39 de elevi.

Premianții Olimpiadei Republicane la Limba și literatura rusă (limba de instruire) sînt din instituții de învățămînt din raioanele/municipiile: Basarabeasca, Bălţi, Cantemir, Chişinău, Donduşeni, Drochia, Edineţ, Făleşti, Floreşti, Hînceşti, Rezina, Rîşcani, Taraclia, Tiraspol, Ungheni și UTA Găgăuzia.

Cei mai buni elevi elevi care au ocupat primul loc la Olimpiada Republicană la Limba și literatura rusă în acest an sînt: Clasa a IX-a – Maxim Buliga, Liceul Teoretic „Anton Cehov", Florești Clasa a X-a – Xenia Cebotari, Instituția Publică Liceul Rus nr.3, Drochia Clasa a XI-a – Lia Masean, Liceul Teoretic „Mihail Lomonosov", Bălți Clasa a XII-a – Olea Zmievschi, Instituția Publică Liceul Teoretic „Alexandr Pușkin", Ungheni.

Cuvinte cheie:

limba rusă , literatura , elevi

Localităţile Moldovei şi diasporei

Dămăşcani

Statut:
Sat
Prima atestare:
1605
Populația:
361 locuitori

Dămăşcani este un sat din cadrul oraşului Costeşti, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Rîșcani și la 208 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 361 de locuitori. Satul Dămășcani a fost menționat documentar în anul 1605.

Citeşte mai departe