Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Copiilor

eye 8683 Vizualizări

Cei mai buni elevi din țară la Limba și Literatura rusă (Doc)


În baza deciziei Consiliului Olimpic Republican la Limba și literatura rusă (limba de instruire), au fost oferite diplome și premii bănești pentru 39 de elevi.

Premianții Olimpiadei Republicane la Limba și literatura rusă (limba de instruire) sînt din instituții de învățămînt din raioanele/municipiile: Basarabeasca, Bălţi, Cantemir, Chişinău, Donduşeni, Drochia, Edineţ, Făleşti, Floreşti, Hînceşti, Rezina, Rîşcani, Taraclia, Tiraspol, Ungheni și UTA Găgăuzia.

Cei mai buni elevi elevi care au ocupat primul loc la Olimpiada Republicană la Limba și literatura rusă în acest an sînt: Clasa a IX-a – Maxim Buliga, Liceul Teoretic „Anton Cehov", Florești Clasa a X-a – Xenia Cebotari, Instituția Publică Liceul Rus nr.3, Drochia Clasa a XI-a – Lia Masean, Liceul Teoretic „Mihail Lomonosov", Bălți Clasa a XII-a – Olea Zmievschi, Instituția Publică Liceul Teoretic „Alexandr Pușkin", Ungheni.

Cuvinte cheie:

limba rusă , literatura , elevi

Localităţile Moldovei şi diasporei

Basarabca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1920
Populația:
64 locuitori

Basarabca este un sat din comuna Mocra în Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Rîbnița și la 143 km de Chișinău. Populaţia satului Basarabca alcătuia 64 de oameni în anul 1999.Satul Basarabca a fost întemeiat în anul 1920.

Citeşte mai departe