Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Copiilor

eye 5912 Vizualizări

Mini Miss Moldova 2018. Cine este caștigătoarea concursului de frumusețe


Sesiuni foto, prezentări de modă și concursuri de frumusețe. Este rutina săptămînală a Miroslavei Iasîbaş, o fetiţă de doar patru ani, care a câştigat recent titlul de Mini Miss Moldova 2018 la categoria celor mai mici modele. Deşi încă este de vârsta grădiniţei, copila are un orar de muncă similar cu cel al fotomodelelor adulte şi spune că îi place la nebunie să defileze pe scenă şi să-i zîmbească publicului.

Miroslava a păşit prima dată pe podium pe când avea doar doi ani. Fetiţa a învăţat să devină un adevărat model la o agenție de modelling din Capitală și a participat, pînă acum, la mai multe concursuri de frumusețe, așa că, spune ea, a câștigat titlul de Mini Miss Moldova cu ușurință.

"Îmi place să fac modelling, pentru că poţi defila pe scenă, pozezi şi zâmbeşti", a spus mini miss Moldova 2018, Miroslava Iasîbaş.

"Au fost patru probe - prezentarea, defilarea în haine sport, întrebări - răspunsuri şi defilarea în rochii de seară", a afirmat mama Miroslavei, Natalia Iasîbaş.

Mama Miroslavei spune ca fata a ales singură modellingul, aşa că părinţii au decis să o susţină. Acum, copila este invitată la diferite sesiuni foto și chiar aduce un mic venit în familie.

"Cînd urcă pe scenă, Mira se bucură. Ea poate să se prezinte, îşi îndreaptă spatele, zîmbeşte. Asta îi place", a mai adăugat mama Miroslavei, Natalia Iasîbaş.

Pe lîngă modelling, Mira este pasionată şi de poezie. Copila are o memorie fenomenală şi cunoaşte pe de rost aproape 50 de poezii.

Copila mai practică şi gimnastica, iar în viitor îşi doreşte să devină prezentatoare de televiziune.

Cuvinte cheie:

Miss , concurs , copii

Localităţile Moldovei şi diasporei

Serghieni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
36 locuitori

Serghieni este un sat din cadrul comunei Cuhneşti, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Glodeni și la 165 km de Chișinău. Satul Serghieni a fost menționat documentar în anul 1859. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 36 de oameni.

Citeşte mai departe