Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Copiilor

eye 4251 Vizualizări

5 motive pentru care să alegi atent căruciorul copilului


Odata cu venirea pe lume a unui copil, parintilor le revin o serie de resposabilitati, iar alegerea unui cărucior potrivit pentru micut este una dintre ele. Este un accesoriu foarte practic si orice mamica il foloseste. Indiferent ca merge la cumparaturi sau la plimbare, atunci cand acesta este ales cu grija va usura considerabil munca mamicilor.

Care sînt motivele pentru care alegerea căruciorului pentru copil trebuie facuta cu atentie?

Un parinte stie ca bebelusii au nevoie de cele mai bune conditii pentru a creste si a se dezvolta armonios. Incepand de la alegerea căruciorului si pana la urmatoarele produse destinate copilului, accentul trebuie pus intotdeauna pe calitate, confort si durabilitate. Un cărucior bun ii va conferi micutului confortul necesar, precum si posibilitatea de a adopta mereu o pozitie comoda.

Motivele pentru care alegerea căruciorului trebuie facuta cu cea mai mare atentie sînt destul de simple si evidente.

1. Un cărucior de calitate ii va oferi copilului confortul de care are nevoie.
2. Cu cat acesta este mai rezistent cu atat mai mult timp va putea fi utilizat.
3. Un cărucior cu manerul bine gandit va putea oferi facilitate in manevrare.
4. Atunci cand se pliaza este mult mai usor de depozitat.
5. Dotarile pe care le includ carucioarele moderne le fac usor de folosit.

Ce inseamna calitate? Căruciorul trebuie să fie fabricat numai din materiale facute sa reziste, chiar si atunci cand sînt supuse actiunii anumitor factori externi. Este deosebit de important pentru mamici ca aceste accesorii extrem de necesare sa poate fi utilizate cu usurinta, iar acest distribuitor se asigura de acest lucru. Conform specialistilor, principalele criterii pe care trebuie sa le prevada un cărucior sînt rezistenta si siguranta. Pentru indeplinirea acestora, dotarea articolului cu centuri de siguranta, bara pentru protectie, maner usor de manevrat si roti eficiente este absolut necesara.

De asemenea, este necesara o greutate optima, mai ales pentru situatiile in care trebuie ridicat căruciorul pentru a depasi diverse obstacole. Cu cat este mai usor, cu atat transportarea acestuia va fi mai facila, inclusiv in situatia numeroaselor trepte de urcat in cazul celor care locuiesc la bloc. Daca se poate plia, căruciorul poate sa fie depozitat chiar si in spatii inguste, da mai ales poate fi introdus cu usurinta in lifturi.

Cei care doresc ca investitia pe care o fac sa fie de durata vor opta pentru un cărucior de o calitate cat mai buna pentru a-l putea folosi fara probleme si la viitorii copii. Un model standard este ideal in acest sens, iar nichiduta.ro vinde carucioare pentru copii in modele clasice, ce sînt potrivite atat pentru fetite, cat si pentru baietei.

Cuvinte cheie:

copii , sfat , parinti

Comentarii

 (4)
 • #4 najoo95
  Looking for a way to secure your Kodi box? Well, in that case, welcome to the top five best VPNs for Kodi in 2017. best vpn for kodi in 2017
 • #3 eman
  Thnaks for this amazing post and worth reading after i  login dropbox  i checked your article 
  Thanks for sharing 
  cheers 
 • #2 juliadave
  Excellent read, Positive site, where did u come up with the information on this posting? I have read a few of the articles on your website now, and I really like your style. 
 • #1 Vladimir
  Так какую модель выбрать? Тема не раскрыта!
  Такую статью и я могу написать. Например - очень важно вовремя ложиться спать!

Localităţile Moldovei şi diasporei

Bobeica

Statut:
Sat
Prima atestare:
1698
Populația:
675 locuitori

Bobeica este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bobeica, Draguseni și Dahnovici. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Hîncești și la 50 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 675 de oameni. Satul Bobeica a fost menționat documentar în anul 1698.

Citeşte mai departe