Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Copiilor

eye 3116 Vizualizări

Studenții USC au sărbătorit Ziua Juristului prin jocul analitic de echipă (Video)


Studenții de la Facultatea de Drept de la Universitatea de Stat din Comrat (USC) au sărbătorit Ziua Juristului prin jocul analitic de echipă. Studenții au format mai multe echipe care au participat la o victorină tematică.

În prezent, la Facultatea de Drept a USC învață 400 de studenți la primul și al doilea ciclu de instruire.

Decanul Facultății, Serghei Zaharia, consideră că nivelul de pregătire, calitatea cunoștințelor și nivelul angajării în cîmpul muncii al absolvenților atinge în fiecare an noi culmi.

"Facultatea de Drept a CSU a trecut acreditarea internațională și de stat. Ne-a fost dată o apreciere înaltă pentru pregătirea veritabililor profesioniști", a spus Zaharia în interviul acordat Televiziunii Publice a Găgăuziei.

Șeful Facultății a subliniat că pentru absolvenții Universității de Stat din Comrat există o cerere mare pe piața muncii, potrivit informațiilor portalului de știri Gagauzinfo.MD.

"Angajarea absolvenților noștri în cîmpul muncii poate fi observată în domeniile de top ale jurisprudenței: procuratură, instanțe judecătorești, poliție, notariate și birouri de avocatură. Acest lucru demonstrează că studenții noștri sînt competitivi pe piața forței de muncă de astăzi", a precizat Serghei Zaharia.

În Republica Moldova Ziua Juristului este sărbătorită în fiecare an la 19 octombrie.

Cuvinte cheie:

studenţi , Comrat , sarbatoare

Localităţile Moldovei şi diasporei

Floriţoaia Nouă

Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
435 locuitori

Floriţoaia Nouă este un sat din cadrul comunei Floriţoaia Veche, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Ungheni și la 113 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 435 de oameni. Satul Floriţoaia Nouă a fost înființat în anul 1913.

Citeşte mai departe