Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 ianuarie 2020, 12:10 Diaspora moldovenească views 5535
Un moldovean este antrenorul lui Conor McGregor
20 ianuarie 2020, 12:10 Diaspora moldovenească views 5535

Un moldovean este antrenorul lui Conor McGregor

Serghei Piculschi, originar din Albota de Sus, Taraclia, este antrenorul renumitului luptător de arte marțiale mixte, Conor McGregor, din 2007. Cei doi s-au cunoscut la Dublin.

Serghei a ajuns în Irlanda, pentru niște investigații medicale, după ce, în timpul unei lupte a suferit o traumă gravă.

Într-un interviu pentru gagauz.md, acesta a povestit că s-a întâmplat chiar în sala antrenorului lui McGregor, unde Piculschi a fost invitat de niște prieteni. În scurt timp, după ce John Kavanagh (antrenorul luptătorului) l-a observat, acesta l-a chemat pe Piculschi să lupte în timpul antrenamentelor cu Conor.

„Conor asimila repede mișcările. Am fost plăcut surprins de asta. Așa sunt eu de felul meu, dacă văd că cineva reușește anumite lucruri, nu mă mai pot opri. Antrenamentele noastre începeau la 7 dimineața și se sfârșeai la 11. Conor era extrem de atent la toate mișcările mâinilor, picioarelor, iar atunci când nu-i reușea din prima mă întreba care este cauza, a spus Piculschi", a declarat moldoveanul pentru sursa citată.

Amintim că ieri Conor McGregor a obținut victorie în lupta cu americanul Donald Cerrone, în 40 de secunde. În așa fel, irlandezul și-a marcat cu triumf revenirea în octogon, după înfrângerea față de rusul Khabib Nurmagomedov.

Sursa: agora.md

Cuvinte cheie:

antrenor , diaspora , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
176 locuitori

Holoşniţa Nouă este un sat din cadrul comunei Palanca, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Drochia și la 187 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 176 de oameni. Satul Holoşniţa Nouă a fost înființat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.