Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
16 octombrie 2019, 11:00 Diaspora moldovenească views 4729
Alertă de călătorie în Spania
16 octombrie 2019, 11:00 Diaspora moldovenească views 4729

Alertă de călătorie în Spania

Sînt posibile manifestări populare care pot cauza perturbări ale circulației aeriene, rutiere și feroviare, atât în zona metropolitană a Barcelonei, cât și în regiunea din vecinătate.

Despre acest lucru au fost anunțați moldovenii care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Barcelona, Regatul Spaniei.

Informația a fost publicată pe pagina Ministerului Afacerilor Externe a Republicii Moldova (MAEIE).

MAEIE recomandă cetățenilor Republicii Moldova să evite zonele unde au loc manifestările și să se informeze în prealabil asupra eventualelor perturbări ale traficului rutier din regiune accesând următorul link.

De asemenea informații pot fi găsite pe site-urile oficiale ale companiilor feroviare și aeriene cu care cetățenii moldoveni intenționează să călătorească, dar și accesând acest link.

Cetăţenii Republicii Moldova pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei Republicii Moldova la Madrid: +34 91 828 79 89.

De asemenea, cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al Ambasadei Republicii Moldova la Madrid: +34 664 598 545.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Spania , diaspora , calatorie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
367 locuitori

Troiţa este un sat din cadrul comunei Vozneseni, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Leova și la 73 de km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 367 de oameni. Satul Troița a fost menționat documentar în anul 1905.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.