Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
02 iulie 2019, 15:00 Diaspora moldovenească views 4390
Anunț important pentru migranții moldoveni din Rusia
02 iulie 2019, 15:00 Diaspora moldovenească views 4390

Anunț important pentru migranții moldoveni din Rusia

În perioada 01-15 iulie 2019, la Moscova (în toate circumscripţiile) va fi în desfăşurare o ACŢIUNE OPERAȚIONAL-PROFILATICĂ „MIGRANT ILEGAL"!

În acest sens și pentru a evita reţinerea, amenzile, expulzarea administrativă și alte măsuri ale organelor Ministerului Afacerilor Interne al FR, aplicate faţă de migranți, cei din urmă sînt chemaţi să fie extrem de atenți în procesul de înregistrare sau de perfectare a oricăror tipuri de documente, precum și în desfășurarea activităților de muncă. Este foarte recomandat să aibă la dispoziție toate documentele necesare, care să le confirme dreptul legal de şedere şi de efectuare a oricăror activităţi.

Această operațiune este efectuată de către angajații Direcției principale a Ministerului Afacerilor Interne al Federației Ruse pentru or. Moscova (Direcţia Generală a MAI FR pentru or. Moscova) și Oficiul Serviciului Federal de Migrație al Federației Ruse pentru or. Moscova (DSFM al FR pentru or. Moscova).

Controlul operativ-profilactic se efectuează de 4 ori pe an. Perioadele rămîn neschimbate:

01.01 - 15.01 
01.04 - 15.04 
01.07 – 15.07 
01.10 – 15.10

Scopul controlului operațional este de a identifica cetățenii străini și apatrizii care locuiesc ilegal în raion, încălcînd regulile de ședere (reședința), precum și angajarea în activități ilegale de muncă, atît la persoane fizice, cît și la persoane juridice. În plus, scopul acţiunii este de a identifica cetățenii FR, care le asigură celor din urmă servicii de gazdă.

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

migranți , Rusia , Moscova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
4 locuitori

Voitovca este un sat din cadrul comunei Cuzmin din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Camenca și la 163 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 4 oameni. Satul Voitovca a fost înființat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.