Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 noiembrie 2018, 09:40 Diaspora moldovenească views 9405
Controale la hotarul danezo-german
06 noiembrie 2018, 09:40 Diaspora moldovenească views 9405

Controale la hotarul danezo-german

Cetățenii Republicii Moldova care doresc să călătorească pe teritoriul Regatului Danemarcei trebuie să țină cont că controalele la hotarul danezo-german au fost prelungite pînă la data de 11 mai 2019.

Toate persoanele care călătoresc pe rutele maritime (feribot) și terestre (rutiere și feroviare) din Germania în Danemarca, trebuie să prezinte un act de identitate valabil. Cerința este obligatorie și pentru persoanele care tranzitează Danemarca spre Suedia. Autoritățile de la Copenhaga atenționează că există riscul de întîrziere a transportului feroviar, maritim și rutier (autobuze), din cauza controlul actelor de identitate ale pasagerilor.

Persoanele care nu prezintă acte de identitate valabile sau refuză controlul authotarorităților daneze vor fi oprite de la tranzitul în Danemarca.

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

diaspora , frontiera , control

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
911 locuitori

Răzălăi este un sat din cadrul comunei Pepeni, raionul Sîngerei. Satul Răzălăi se află la distanța de 26 km de orașul Sîngerei și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 911 oameni. Localitatea a fost fondată la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.