Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
25 septembrie 2018, 17:53 Diaspora moldovenească views 8841
Anunț important pentru moldovenii din Grecia
25 septembrie 2018, 17:53 Diaspora moldovenească views 8841

Anunț important pentru moldovenii din Grecia

Atenţionare de călătorie. Republica Elenă – menținere risc de incendii de vegetație

Cetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Grecia urmează să țină cont că Secretariatul General de Protecție Civilă grec avertizează că se menține riscul ridicat de incendiu (nivel 4, pe o scara de la 1 la 5), începînd cu data de 24 septembrie 2018, pentru următoarele regiuni: Peninsula Attica; Insula Evia; Insulele Cicladice; Peloponez; Insulele Sporades, Skyros, Chios, Lesvos și Samothraki.

Detalii despre evoluția vremii se pot obține accesînd portalurile http://www.meteoalarm.eu și http://www.hnms.gr/emy/en/index_html.

Cetățenii moldoveni pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova la la Atena.

Cuvinte cheie:

Grecia , Anunţ , diaspora , turism

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1657
Populația:
50100 locuitori
Logo

Rîbnița este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Orașul este situat la o distanță de 130 km de Chișinău. Populaţia orașului Rîbnița constituia 50 100 oameni în anul 2010. Localitatea Rîbnița a fost menționată documentar în anul 1657.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.