Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
15 august 2018, 17:05 Diaspora moldovenească views 10627
IGSU a lansat linia de urgență pentru rudele celor răniți în accidentul din Sankt Petersburg
15 august 2018, 17:05 Diaspora moldovenească views 10627

IGSU a lansat linia de urgență pentru rudele celor răniți în accidentul din Sankt Petersburg

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va perfecta toate procedurile necesare pentru a ajuta cei patru cetățeni care au avut de suferit într-un accident de muncă, în orașul Sankt Peterspurg.

Măsura a fost întreprinsă, în urma dispoziției date de premierul Pavel Filip. Ofițerii comunică cu responsabili din Federația Rusă, dar și cu reprezentanții secției consulare pentru a se informa despre starea sănătății celor patru moldoveni.

Autoritățile au lansat linia de urgență 022 78 -50 - 32, număr la care rudele și apropiații celor care au avut de suferit pot afla mai multe informații. Inspectoratul va lua decizii suplimentare cu referire la posibilitatea de a repatria cetățenii în dependență de decizia medicilor din Rusia.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1622
Populația:
1319 locuitori

Ţigăneşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Ţigăneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Strășeni și la 47 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1319 oameni. Satul Ţigăneşti a fost menționat documentar în anul 1622.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.