Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
15 august 2018, 15:28 Diaspora moldovenească views 11020
Un moldovean a decedat în urma prăbuşirii podului rutier din Italia
15 august 2018, 15:28 Diaspora moldovenească views 11020

Un moldovean a decedat în urma prăbuşirii podului rutier din Italia

Un cetăţean al Republicii Moldova a decedat în urma prăbuşirii podului rutier din regiunea oraşului Genova, Italia. Informaţia a fost confirmată astăzi de către Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene de la Chişinău.

Consulatul țării noastre de la Milano se află în contact cu rudele. Consulul General s-a deplasat la Genova.

În urma prăbuşirii podului, au decedat cel puţin 38 de persoane, potrivit ultimului bilanţ. Tragedia s-a produs ieri, pe autostrada A10, în regiunea oraşului italian Genova.

Consulatul Republicii Moldova la Milano este în contact permanent cu autorităţile locale şi monitorizează evoluția situației.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene reaminteşte că cetățenii Republicii Moldova pot solicita asistență consulară la numărul de urgență al Consulatului de la Milano: +39 320 610 89 89.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

pod , Italia , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1765
Populația:
745 locuitori

Chioselia Mare este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frumuşica și Chioselia Mare. Localitatea se află la distanța de 52 km de orașul Cahul și la 134 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 745 de oameni. Satul Chioselia Mare a fost menționat documentar în anul 1765.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.