Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 iunie 2018, 13:20 Diaspora moldovenească views 13832
Olga Coptu, despre plecarea de la BRD și realizările obținute (Video)
30 iunie 2018, 13:20 Diaspora moldovenească views 13832

Olga Coptu, despre plecarea de la BRD și realizările obținute (Video)

Șefa Biroului Relații cu Diaspora, Olga Coptu, care a depus cerere de demisie acum cîteva zile, neagă că plecarea sa din echipa guvernamentală ar avea legătură cu numirea în funcția de consul la Bologna.

Intervievată de portalul Noi.md, ea a afirmat că discuții în acest sens, în cercul guvernamental, nu au avut loc și că a plecat din motive personale. În ceea ce privește planurile de viitor, Olga Coptu spune că va rămîne conectată la domeniul diasporei, căruia i s-a dedicat în ultimii 10 ani.

„Nu există un plan absolut imediat. Ce s-a menționat în presă referitor la consulatul de la Bologna – nu s-a discutat anterior despre asta. Îmi doresc să rămîn conectată la tot ce ține de acest domeniu. Voi continua să urmăresc cu atenție evoluția, le voi oferi consultanță migranților care au nevoie. Am cîteva proiecte personale pe care le-am lăsat la o parte din lipsă de timp, iar acum vreau să le reiau", ne-a relatat Coptu.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
553 locuitori

Măcăreuca este un sat din cadrul comunei Cotova, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Drochia și la 184 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 553 de oameni. Satul Măcăreuca a fost întemeiat în secolul al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.