Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
23 ianuarie 2018, 16:53 Diaspora moldovenească views 14414
Hai acasă! Oportunități de muncă și salarii motivante pentru diasporă
23 ianuarie 2018, 16:53 Diaspora moldovenească views 14414

Hai acasă! Oportunități de muncă și salarii motivante pentru diasporă

Anul trecut Președinția Republici Moldova a lansat inițiativa de a prezenta numeroase oferte de angajare aici – acasă, celor plecați peste hotare, care ar putea să-i intereseze atît din punctul de vedere al carierei, al modului de lucru, cît și al salariilor motivante.

Pentru a facilita accesul la aceste informații instituția a creat o platformă electronică, care va fi actualizată constant. Ținem să precizăm că pe lîngă informațiile privind disponibilitatea posturilor de muncă vacante primite direct de la întreprinderile cu capital străin, platforma preia și structurează ofertele de muncă de pe mai multe site-uri de angajare, oferind astfel celor interesați posibilitatea de a fi informați privitor la oportunitățile de muncă din țară.

Platforma poate fi accesată la următoarea adresă: www.haiacasa.md. De asemenea, ghidul poate fi găsit pe portalul www.viza.md.

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

diaspora , munca , salarii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1628
Populația:
1509 locuitori

Schineni este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Schineni și Schinenii Noi. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Soroca și la 170 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1509 oameni. Satul Schineni a fost menționat documentar în anul 1628.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.