Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
11 aprilie 2016, 16:00 Diaspora moldovenească views 7551

11 aprilie 2016, 16:00 Diaspora moldovenească views 7551

"Mituri" despre consulii Republicii Moldova

Dacă apelați după asistență consulară la ambasadele și oficiile consulare ale Republicii Moldova în străinătate țineți cont de următoarele:

Consulii Republicii Moldova acordă asistență consulară cetățenilor moldoveni indiferent de statutul acestora (regular sau iregular) în țara de reședință;

Consulii moldoveni acordă asistență consulară cetățenilor Republicii Moldovavorbitori de limbă rusă inclusiv. Formularea solicitării în limba rusă NU reprezintă temei de refuz pentru a vă presta serviciul consular.

Reamintim că calitatea serviciilor consulare moldovenești prestate în străinătate și în Republica Moldova poate fi apreciată AICI.

Sursa: www.viza.md

Cuvinte cheie:

consulat , mit , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1815
Populația:
22 locuitori

Lelina este un sat din cadrul comunei Salcia, raionul Șoldăneşti, situat la o distanță de 19 km de orașul Șoldănești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 22 de oameni. Satul Lelina a fost întemeiat în anul 1815.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.